Blog

UDNZ 2017

De organisatie is volop in beweging de festival bezoekers dit jaar met UDNZ “factory of happiness” festival Uden nog meer beleving en kwaliteit te bieden dan afgelopen jaren. Een hele uitdaging gezien wij veel goede recensies hebben ontvangen van de afgelopen editie UDNZ “Kingdom of love” festival Uden . Volgens gerenommeerde artiesten, boekers en ervaren bezoekers was het een volwaardig festival qua podium, line up, terrein opzet en eind show. Wij zijn daar uiteraard super trots op maar willen elk jaar weer het WAUW effect voor de gasten en onszelf natuurlijk weer overtreffen, aldus Robin en Peter.

Hoe het begon

In 2015 begonnen wij met UDNZ als dance invulling op de  zaterdagavond rondom het koningsweekend. In dat jaar durfden wij de investering te doen omdat we het mochten organiseren op het st Jansplein, gelegen tegenover Sergeant Peppers, Carrousel, Lesperance en de vrolijke Koster, gezien wij geheel afhankelijk waren van het weer is het een groot risico een dergelijk evenement op te zetten maar omdat wij onze horeca zaken bij een slechtweer scenario beschikbaar hadden durfden wij dit wel aan, echter bleek na de eerste communicatie via Facebook dat er veel behoeften was aan een evenement als UDNZ festival Uden verkochten we een aantal dagen voor het event uit. SUPER  trots natuurlijk, alle gasten laaiend enthousiast en nagenoeg geen incidenten, we konden dus wel zeggen dat het was geslaagd. 

Kink in de kabel

N.A.L.V. de overweldigende reacties en de positieve ervaring  van 2015 was er in 2016 een kink in de kabel, we mochten geen muziek evenementen meer op het st Jansplein organiseren maar uitwijken naar een daarvoor bestemde evenementen locatie. Bereikbaarheid stond bij ons hoog in het vaandel, het Bevrijdingspark was voor ons de meest geschikte optie. Wij willen Uden vanuit de kern laten bruisen waar iedereen makkelijk naar toe kan lopen of fietsen, vooral omdat we een combinatie maken met koningsdag en nacht wat een feest moet zijn voor iedereen.

Bevrijdingspark

De locatie is geweldig gezien het goed bereikbaar is en een geweldig decor is voor een top festival met zijn vele bomen rondom het terrein die mooi uit te lichten zijn wanneer het donker wordt.

Het 4e jaar

Na 3 edities die we steeds beter en mooier van opzet hebben gemaakt willen wij deze editie weer een stapje verder gaan. Met vele betrokkenen een festival opzetten voor Uden en omstreken waar beleving, sfeer en entertainment met nationale en lokale artiesten voor een betaalbare ticketprijs ons uitgangspunt is.

Een groeiend podium, een eind show met vuurwerk, een festival indeling d.m.v. meerdere area’s, foodtrucks

Met landelijke namen als o.a. Ronnie Flex, Mr Poska, Darkraver, Mental theo, Thomas Newson en JeBroer hebben we al een mooie lijst van nationale artiesten op het UDNZ festival Uden podium mogen verwelkomen. Ook de Flugel schirmbar waar FEEST en apr ski alle zintuigen prikkelt was afgelopen editie geweldig met zangers en Dj’s die gewend zijn tijdens de wintermaanden Oostenrijk op z’n kop zetten. Voor de eerste keer hebben we afgelopen jaar LOWCALZ geïntroduceerd, een rosé opblaaskerk als decor voor lokale artiesten/talenten die gekkigheid en entertainment in het bloed hebben zitten was een groot succes en zal dit jaar zeker niet ontbreken.

Hapje eten

Het is de bedoeling dat onze gasten het aan niets ontbreekt en zij de gehele dag kunnen genieten en beleven wat UDNZ festival Uden  te bieden heeft, belangrijk is dus de aanwezigheid van diverse foodtrucks die een variatie aan eten serveren waardoor iedereen zich thuis voelt de gehele dag.

21 April

Zet deze datum vast in je agenda en beleef een dag waarin je met je vrienden van nu en morgen geniet van een volwaardig festival gewoon in Uden.

 

 

Written By: preynen876

No Comments

Leave a Reply