TICKETS

20 APRIL 2024

Bereid je voor op een ongekend spektakel op 20 april 2024 bij het UDNZ Festival in Uden. Dit jaar nemen we je mee op een epische reis naar de tijd van de Spartanen en Romeinen, waar moed, kracht en verfijning samenkomen in een spectaculair evenement.

Stap binnen in een wereld waar elke beat je terugbrengt naar de tijd van gladiatoren en keizers. Ervaar hoe de oude geschiedenis tot leven komt op de dansvloer met een lineup van top DJ’s die de perfecte mix draaien.

Get ready voor een dag vol non-stop dansen. Voel de adrenaline van de strijd en de euforie van het feest terwijl je samen met duizenden andere feestgangers de grond laat trillen.

Beleef het verleden, vier het heden en ontdek de toekomst, alleen op UDNZ Festival 2024 in Uden. 

Let’s make history together!

BEVRIJDINGSPARK

UDEN

MAINSTAGE

GLUREN BIJ DE BUREN

CENTER

TICKETS

SFEERIMPRESSIE

INFO

ALGEMEEN

Datum & Tijd

20 April – 13:00 tot 23:00
 

Locatie

Bevrijdingspark Uden

Klik hier om te navigeren

EHBO

Geen zorgen! Op het festivalterrein een EHBO post te vinden. Deze post is duidelijk aangegeven op het terrein zelf en op de plattegrond.

Kolven

In de EHBO-ruimte is er de mogelijkheid om te kolven, inclusief de mogelijkheid om de melk koel te bewaren. Er is stromend water aanwezig en onze staf helpt je graag met al je vragen.

Exit & Re-enter

Bij het verlaten van het festivalterrein is het niet mogelijk om het festival opnieuw te betreden.

Zero tolerance

In verband met strenge regelgeving omtrent drugsgebruik, hanteert de organisatie een ZERO TOLERANCE beleid. Dit betekent dat zowel soft- als harddrugs niet geaccepteerd zullen worden. De security zal hier streng op controleren bij binnenkomst en tijdens UDNZ door middel van visitatie.

TICKETS EN MUNTEN

Ticket prijs

Kijk hier voor de ticketprijzen!

Lockers

Wil je goed voorbereid naar UDNZ Festival en zo snel mogelijk genieten van het leukste weekend van het jaar? Koop alvast jouw kluisje online!

Munten

Tijdens UDNZ wordt er betaald met munten. Deze haal je Tegenover de ingang van het terrein bij de muntenbalie. Hier kan je zowel cash als met de pin betalen. Er zijn geen pinautomaten op het terrein aanwezig. Munten van voorgaande jaren zijn niet geldig.

CONTACT OPNEMEN